Gå vidare till innehåll

Följ oss!

Ta kontakt med oss

Om Klarna

Om Klarna

Klarna grundades i Stockholm och är ett av Europas snabbast växande företag och en ledande alternativ betalningsleverantör. Klarnas vision är att göra shopping enklare, genom att skapa mervärde för konsumenter och återförsäljare med unika betalningsalternativ och en överlägsen kundupplevelse.

Klarna har 3 500 anställda i 17 länder och är pionjär inom betalalternativ för senare betalningar, som 90 miljoner shoppare litar på och 250 000 handlare som arbetar med oss över hela världen.

https://www.klarna.com/de/

Var snäll och spendera på ett ansvarsfullt sätt. Om du lånar mer än du har råd med kan det allvarligt påverka din ekonomiska situation. Se till att du har råd att göra dina månatliga återbetalningar i tid.

Klarna Bank AB (publ) är långivaren och vi agerar endast som introduktör. Kreditprodukten tillhandahålls av Klarna Bank AB (publ). Krediten är endast tillgänglig för permanent bosatta i Storbritannien som är 18 år eller äldre, beroende på deras status. Villkor gäller.

Klarna Bank AB (publ) är auktoriserad och reglerad av Finansinspektionen. Anses vara auktoriserad av tillsynsmyndigheten. Underställd reglering av Financial Conduct Authority och begränsad reglering av Prudential Regulation Authority. Närmare uppgifter om systemet för tillfälliga tillstånd, som gör det möjligt för EES-baserade företag att bedriva verksamhet i Storbritannien under en begränsad period medan de söker fullständig auktorisation, finns på Financial Conduct Authority:s webbplats. Observera att Pay in 30 days och Pay in 3 instalments inte regleras av FCA.

100 % tillfredsställelse

Tusentals nöjda kunder

Leverans över hela världen

30-dagars gratis returer

Leverans över hela världen

30-dagars gratis returer

Kundtjänst 24/7

Professionellt stöd efter försäljningen